Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 21 i 22 d'octubre

per Redacció, el 21 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana és el moment perfecte per alliberar la teva energia creativa. Per què no intentar un nou passatemps artístic o submergir-te en un projecte emocionant? Mantingues també oberta la possibilitat d'una aventura espontània amb amics propers. No et privis d'una mica de diversió! Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Aquest cap de setmana, dedica temps a relaxar-te i tenir cura de tu mateix/a. Passar una mica de temps sol/a pot ser just el que necessites per recarregar energies. Aprofita per gaudir del teu menjar preferit i consentir-te amb una mica de self-care. No subestimis el poder d'una migdiada reparadora. Moment de la sort: diumenge al matí.

BESSONS
Aquest cap de setmana és el moment ideal per connectar amb amics propers i gaudir de converses significatives. Organitza una sortida divertida o una tarda de jocs que us permeti enfortir llaços i compartir rialles. La comunicació serà clau per cultivar relacions duradores. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana dedica temps a la teva llar i als teus éssers estimats. Un àpat casolà amb la família o una nit de pel·lícules amb la teva parella pot ajudar-te a recarregar les teves energies. Aprofita per expressar el teu amor i gratitud a aquells que t'envolten i t'ofereixen suport incondicional. Moment de la sort: dissabte al matí.

LLEÓ
Aquest cap de setmana pots planificar una sortida divertida que et faci sentir lliure. Gaudeix d'un moment per expressar la teva creativitat i passió. No tinguis por de destacar i compartir la teva llum amb el món. Moment de la sort: diumenge a la nit.

VERGE
Dedica aquest cap de setmana a organitzar-te i planificar per a la setmana que ve. Crear una llista de tasques i establir metes realistes t'ajudarà a sentir-te més preparat/da i amb les coses sota control. Tot i això, no oblidis reservar un temps per relaxar-te i aclarir la teva ment amb un bon llibre o el teu passatemps preferit. Moment de la sort: dissabte al matí.

BALANÇA
Aquest cap de setmana, troba l'equilibri perfecte entre la socialització i el temps sol/a. Aprofita per connectar amb els teus amics i familiars, però també reserva un moment per reflexionar i tenir cura del teu benestar emocional. No et sentis culpable per dedicar temps a les teves necessitats. Moment de la sort: diumenge al matí.
 
ESCORPÍ
Aquest cap de setmana, permet que la teva curiositat et guiï cap a noves experiències i descobriments. Per què no aventurar-te en un lloc desconegut o provar una activitat emocionant? No tinguis por a explorar el teu costat intrèpid i gaudeix de l'emoció d'allò desconegut. Moment de la sort: dissabte a la nit.

SAGITARI
Aquest cap de setmana intenta expandir els teus horitzons i busca aventures emocionants. Per què no planificar una sortida a la natura o una activitat exterior amb amics? Deixa que el teu esperit aventurer et guiï cap a noves i emocionants experiències. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana dedica temps a avançar en les teves metes i objectius personals. Planifica les properes passes i estableix un pla d'acció per assolir les teves aspiracions. No subestimis el poder de la disciplina i la determinació per aconseguir l'èxit a llarg termini. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana troba temps per connectar amb la teva comunitat. Participa en activitats solidàries o esdeveniments locals que permetin marcar la diferència. No subestimis l'impacte positiu que pots tenir al món que t'envolta. Moment de la sort: dissabte a la nit.

PEIXOS
Aquest cap de setmana és el moment perfecte per explorar el teu costat artístic i espiritual. Dedica temps a la meditació, la pintura o la música per nodrir la teva ànima creativa. Connecta't amb la teva intuïció i permet-te gaudir de moments de calma i serenitat. Moment de la sort: diumenge a la nit.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: