Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 20 d'octubre

per Redacció, el 20 d'octubre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
És hora de treure temps per estar amb els teus amics. Fa dies que no dones senyals de vida i estan començant a pensar que no vols quedar amb ells. Proposa'ls-hi un pla per aquesta tarda.

TAURE
Estàs anant pel bon camí i tens un futur molt prometedor, però la teva obsessió amb el passat no et deixa ser-ne conscient. Avui més que mai oblida't de tot el que has viscut i centra't en el present. La teva vida sentimental també es pot veure perjudicada si no canvies la teva mentalitat.

BESSONS
Normalment actues per impuls i això pot tenir conseqüències molt negatives. Serà millor que avui et prenguis tot el temps que necessitis per respirar abans de deixar-te endur i perdre els papers.

CRANC
Avui la teva intervenció serà decisiva per solucionar un problema. Confia en les teves capacitats i no deixis que ningú et faci creure que no ets vàlid/a.

LLEÓ
No sempre es pot aconseguir el que un es proposa, però sembla que tu tindràs molta sort. Avui se't presentarà una oportunitat que no pots deixar escapar. Estigués amb els ulls ben oberts i atent/a a tots els detalls.

VERGE
Avui et creuaràs amb persones que intentaran influenciar-te amb la seva opinió. No facis cas i demana consells als teus amics de confiança, només ells t'aconsellaran pensant en el que és millor per a tu.

BALANÇA
Has entrat en un període de baixada anímica. Tens l'estat d'ànim per terra, però no hi ha res que realment et preocupi. El millor serà que descansis i que tinguis una tarda de self-care. Necessites renovar energies.

ESCORPÍ
Avui és possible que una persona que estimes et busqui perquè l'ajudis amb una situació complicada. Saps que la teva intuïció mai et falla i que segurament tens raó. Expressa-li el que sents, però recorda que hi ha detalls que és millor ometre per no fer-la mal.

SAGITARI
Fa dies que sents que tens la vida una mica descontrolada. Avui dedica temps a posar-ho tot en ordre. Identifica quins aspectes de la teva vida necessiten una revisió urgent (estudis, feina, amor, exercici, hobby...) i intenta equilibrar la balança.

CAPRICORN
No tinguis pressa per assolir el que t'has proposat. La idea és gaudir del camí, la recompensa arribarà sola. 

AQUARI
Avui se't presentarà l'oportunitat de fer grans canvis a la teva vida. Aprofita per millorar aquells aspectes que fa temps que no et deixen satisfet/a.

PEIXOS
Estàs massa pendent de les teves obligacions. Intenta trobar un equilibri entre el descans i les responsabilitats. Passa més temps amb la gent que estimes, això t'ajudarà a dispersar la ment per després poder ser més productiu/va.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: