Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 23 d'octubre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Ens coneixem de fa poc. Sempre durant tota la meva vida m'havien agradat els nois, però en veure't i anar parlant, quan ens veiem, quan quedem, als entrenaments de tenis... Això em va enamorar de tu, i tinc por de dir-ho algú perquè potser en el fons estic confosa, o no sé si vull estar confosa per no acceptar-ho, però no sé com dir-t'ho perquè si ho faig la relació que tenim es trenca, i estaríem incòmodes. Jo he notat senyals que també t'agrado i algunes persones m'ho han dit, però no m'ho vull creure.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer a l'estiu per amics en comú. Al principi vaig notar una connexió molt forta i una atracció brutal, però ho vaig intentar ignorar perquè en aquell moment m'agradava un altre, però amb el temps em vaig adonar del que sentia per tu no ho havia sentit abans per ningú més. Ets un noi una mica complicat, perquè majoritàriament ets fred, però a vegades amb mi ets completament diferent. Jo només vull estar al costat teu i m'és igual si com amiga o com alguna cosa més.

Noia, 14 anys
Portem molt de temps parlant per Insta. Ens hem vist 3 vegades, i sempre m'has agradat. Ets el cosí d'una amiga meva. El teu nom comença per J. Només que no sé si soc una més amb la que et parles, o de veritat sents alguna cosa per mi. Si ho veus tant de bo et donis compte del que sento jo.

Noi, 21 anys
Portem un mes junts (a la mateixa clase). Sé que serà molt difícil dir-t'ho, no perquè no m'atreveixi sinó que sé que tens parella i ho respecto bastant, però els treballs que fem junts o quan ens mirem a classe... Mare meva 🥹❤️‍🩹❤️

Noia, 14 anys
Ens van veure a la pel·lícula d'ERAS TOUR i les dues estàvem cantant com boges i em vas semblar guapa. Et vaig passar el meu número i encara espero un missatge. J

Noi, 16 anys
Et conec des de fa dos anys i des del primer minut que vaig quedar perplex. Em van dir que t'agradava i tot i que era correspost, no vaig llençar-me. Un any més tard vas a una festa i et lies amb un amic meu (evidentment tothom es lliure de fer el que vulgui). Només dir-te que ara ja no ens veiem, però sempre estaràs allà, on tot sembla impossible.

Noia, 16 anys
Fa poc que ens coneixem. Vas a la meva classe i ens hem fet molt amics. Últimament, hem estat parlant per WhatsApp cada dia i ara tinc la necessitat d'obrir Whats per si m'has enviat alguna cosa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: