Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 629]

per Redacció, el 21 d'octubre de 2023 a les 08:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Estàvem a casa del nen que m'agrada i vam decidir mirar una peli amb roba interior i vam fer un joc que era que el que toques primer a l'altre perdia. El joc va durar 2 minuts jajaja, ja que em va posar molt hot i vaig acabar perdent jo. Vam començar a follar molt heavy intentant no fer soroll perquè estaven els seus pares a l'habitació del costat. El millor polvo de la meva vida.

Noia, 16 anys
Estava de campaments amb el meu nòvio, era l'última nit i estàvem amb un grup jugant al jo mai mai, però ell i jo estàvem intentant trobar una excusa per marxar. Al final un del grup es va adormir i dos més van anar a mirar que feia l'altra gent. Total que, quan van marxar vam anar a la tenda i vam follar. Però es va posar a ploure i estàvem a l'única tenda que quedava plantada que era on tothom deixava les seves motxilles. Total que va començar a arribar gent a guardar les seves coses i nosaltres dos allà ben enganxadets tapats amb un sol sac. La gent anava obrint la porta i nosaltres allà despullats. Va ser molt surrealista i morbós però molt arriscat.

Noia, 14 anys
Un dia, estan a l'escola a l'hora del pati estava amb els meus amics i els hi vaig dir que hem trobava malament i vaig marcar cap al lavabo. Darrere meu anava el meu crush, vaig anar a uns lavabos que estaven apartats buits i vaig començar a vomitar, el meu crush em va agafar del cabell i quan vaig acabar de vomitar ens vam liar i em va començar a tocar.

Noi, 15 anys
Estava amb la nòvia la platja a dins l'aigua i ens va donar un calenton i doncs vam acabar follant fins que vam veure que teníem un tio nedant amb ulleres de nedar pel costat.

Noia, 16 anys
Ja des de fa temps ens tenim ganes amb un noi del qual els nostres pares són amics. Total, que vam quedar tots per veure'ns i nosaltres dos no ens paràvem de mirar. En un moment donat i dissimulat em va dir de marxar fora perquè s'havia deixat alguna cosa i ho vam acabar fent a fora a un lloc on no ens veia ningú. Quin morbo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: