Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 17 d'octubre

per Redacció, el 19 d'octubre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui serà un dia molt favorable. T'arribarà una proposta que fa temps que esperes. Recorda que és important causar bona impressió, però també ho és que siguis tu mateix/a i et mostris tal com ets.

TAURE
Si et sents cansat/da, és perquè no descanses suficient a la nit. Prova de fer-te una dutxa d'aigua calenta abans d'anar a dormir i beu una infusió relaxant. Veuràs com demà et lleves molt més fresc/a. 

BESSONS
Estàs cansat/da d'esforçar-te i no veure cap recompensa. Però recorda que les coses que valen la pena no són fàcils i que tard o d'hora veuràs els fruits de la teva dedicació.

CRANC
Avui podràs tenir una petita crisi de parella. No perdis la calma i intenta parlar les coses sense atacar la teva parella. Expressa els teus sentiments i escolta els seus, veuràs com tot s'arregla.

LLEÓ
Apunta totes les idees que et passen pel cap. Saps que són molt bones i que algun dia et podrien donar molts de diners. No perdis l'oportunitat!

VERGE
Avui se't presentarà una oportunitat que et fa molta il·lusió, però també molta por. No deixis que això et freni i comença a viure la vida que sempre has volgut.

BALANÇA
És hora de canviar la teva actitud i de deixar de frustrar-te quan les coses no surten com esperaves. Si una cosa no és, és perquè no havia de ser.

ESCORPÍ
Fa dies que et sents una mica estancat/da. Revisa els diferents aspectes de la teva vida i detecta què està fallant. És possible que només necessitis un canvi d'armari o començar a moure't més. 

SAGITARI
Avui et sentiràs molt afortunat/da per la vida que tens. Les persones que et rodegen valen or, i cada dia ho veus més clar. Gaudeix amb la gent que estimes.

CAPRICORN
Avui començaràs a veure com els teus sacrificis estan donant els seus fruits. No t'emocionis, encara queda molt camí per recórrer, però vas per bon camí.

AQUARI
Estàs aconseguint canviar la teva perspectiva i deixar enrere el passat. Avui comprovaràs com influeix la teva actitud en les coses que et passen. 

PEIXOS
Avui és un bon dia per parlar amb aquella persona amb qui fa temps que tens una conversa pendent. No en tens ganes, però és un tràmit que tard o d'hora has de passar i, com més aviat millor.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: