Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 18 al 24 d'octubre

per Redacció, el 18 d'octubre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Estàs a punt de conèixer una persona molt especial. Estigues obert/a i disposat/da a explorar noves possibilitats en l'amor. L'espontaneïtat i l'aventura seran les teves aliades en el joc del romanç aquesta setmana. 

TAURE
Intenta aprofundir en les relacions existents. Dedica temps a comprendre millor la teva parella i enfortir els vostres llaços emocionals. Aposta per converses significatives i la intimitat compartida, ja que proporcionaran estabilitat a la vostra relació.

BESSONS
Si la teva intuïció no falla, estàs despertant l'interès en una persona que t'atreu molt. Aprofita per deixar-te anar i gaudir del coqueteig del principi. 

CRANC
Cuida i nodreix la teva vida amorosa. Fes un esforç addicional per mostrar estima i amor a la teva parella, i pren-te el temps necessari per escoltar i comprendre les seves necessitats i desitjos.

LLEÓ
Aquests dies et sentiràs especialment apassionat i afectuós amb la teva parella. Sorprèn-la amb gestos romàntics i expressa-li els teus sentiments més profunds. Recorda que l'amor requereix esforç i dedicació.

VERGE
Últimament et sents indecís/a o insegur/a en la teva relació. Ha arribat el moment de plantar cara a aquestes preocupacions. Comunica els teus sentiments de manera clara i honesta a la teva parella. 

BALANÇA
No tinguis por a expressar els teus sentiments i pensaments a la persona que t'agrada. Què és el pitjor què pot passar? Ets una persona meravellosa i no passa res si aquest amor no és correspost. 

ESCORPÍ
Aquests dies et sents molt sensual. Aprofita per explorar els teus desitjos més profunds i compartir les teves emocions amb la teva parella o la persona que t'agrada. La connexió íntima i l'autenticitat t'ajudaran a crear una relació duradora i significativa.

SAGITARI
Aprofita la teva energia per viure noves experiències i connectar amb la teva parella a un nivell emocional més profund. L'espontaneïtat i el riure seran fonamentals per mantenir viva l'espurna del romanç.

CAPRICORN
Estàs passant per un període molt estable en la teva vida amorosa. Aprofita aquesta sensació de calma i seguretat per enfortir la confiança i la intimitat amb la teva parella. Dedica temps a construir una base sòlida i duradora per a la teva relació, centrant-te en el suport mutu i la comprensió emocional.

AQUARI
Abans de començar una relació, pren-te un temps per reflexionar sobre les teves necessitats i desitjos i comunica les teves expectatives de manera clara i directa. L'autoconeixement t'ajudarà a establir límits saludables. 

PEIXOS
Ha arribat l'hora d'expressar els teus sentiments i de deixar enrere les pors. Hi ha una part de tu que et diu que has trobat a la persona indicada. Fes-li cas i gaudeix de l'amor.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: