Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 22 d'octubre de 2023 a les 07:26

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 23 al 29 d'octubre de 2023:



Felicitats a tots i totes les escorpianes! El Sol acaba d'ingressar al signe d'Escorpí, un dels més intensos de tots. És un signe que ens convida a visitar les nostres ombres i profunditats, no és casualitat que festes com Tots Sants o el "Día de Muertos" caiguin en el signe d'escorpí. Doncs simbolitza la mort i resurrecció. Ens ho hem de prendre literalment? Evidentment que no! És una mort simbòlica.


Per tant aquesta setmana se'ns convida a aprofundir internament i veure quines parts de nosaltres o de la nostra vida ja no tenen sentit i per tant han de morir simbòlicament. Què necessites deixar anar? Recorda que perquè entrin coses noves a les nostres vides, abans els hem de fer espai.

Cuida't, cuida i deixa't cuidar :)

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: