Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 17 d'octubre

per Redacció, el 17 d'octubre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Tot i que has començat la setmana amb bon peu, avui t'espera un dia una mica més complicat. Tindràs la sensació d'haver d'enfrontar-te a molts problemes per aconseguir allò que desitges, però tindràs sort.

TAURE
Avui escolta l'opinió dels altres, ja que pot aportar-te nous punts de vista que no havies considerat abans. Pots aprendre molt més del que creus de la gent que t'envolta, així que rodeja't dels teus amics. 

BESSONS
Avui et sents atractiu/va i tens ganes de tontejar amb algú. Pensa en quines conseqüències tindrà i no espatllis allò que t'ha costat tant construir. 

CRANC
Avui et sorgirà una oportunitat important per demostrar les teves habilitats de lideratge. És el moment que la gent vegi tot el que ets capaç de fer. Et sentiràs molt empoderat/da.

LLEÓ
Avui tens un estat d'ànim molt positiu. Tens ganes de veure a la gent que estimes, així que aprofita-ho! Queda amb els teus amics, les teves germanes, la teva parella... amb qui et vingui de gust! Pot ser un dia molt especial.

VERGE
Avui la teva vida patirà alguns canvis. No t'atabalis i pren-t'ho amb calma. No deixis que això et tregui el teu somriure tan característic i rodeja't de persones que t'animin en aquesta nova etapa.

BALANÇA
Avui algú voldrà donar-te unes responsabilitats que no et pertanyen. No ho acceptis. A vegades et sap greu dir que no, i per això la gent s'intenta aprofitar de la bona fe. No deixis que ho facin més.

ESCORPÍ
Avui estàs més trist/a de l'habitual per culpa d'una persona. Recorda que no mereixes ser tractat/da així i que no val la pena lluitar per algú que no vol estar al teu costat.

SAGITARI
Avui t'has llevat amb molta energia i amb ganes de fer moltes coses. Parla amb els teus amics i organitza una quedada per un dia que us vagi a tots bé. Podeu fer un pla tardorenc com anar a berenar o a passejar per la muntanya.

CAPRICORN
Avui és un bon dia per passar temps de qualitat amb les persones que estimes, inclosa la teva parella. Dedica-li temps i posa de la teva part perquè la relació funcioni. Si encara us esteu coneixeu, planifiqueu un pla original i divertit.

AQUARI
Avui t'has llevat molt cansat/da. Fa dies que no descanses bé a la nit perquè tens massa coses al cap. Aprofita per tenir un dia de self-care i fes journaling, esport, manualitats... qualsevol cosa que et serveixi per desconnectar!

PEIXOS
Avui tens ganes d'explorar noves opcions i planificar els teus objectius a llarg termini. T'ajudarà a saber si vas pel bon camí i quins són els següents passos que has de fer per arribar als teus objectius.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: