Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 16 al 22 d'octubre

per Redacció, el 16 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
La teva energia està canviant, i t'estàs enfocant més en els altres que en tu mateix/a. Has estat actuant de manera egoista en els últims dies i ara vols mostrar el teu afecte a aquells qui estimes. No cal fer gaire per demostrar que t'importen, ja que són conscients dels teus sentiments més profunds i de la tendresa que amagues. Dia de la sort: dilluns. 

TAURE
Aquesta setmana, no permetràs que ningú et manipuli. La teva nova actitud és més combativa i menys tolerant. La teva naturalesa t'empeny a defensar-te quan les persones intenten imposar les seves idees a la teva vida i oferir opinions sobre situacions personals amb què no estàs d'acord. La millor manera de combatre aquesta energia i negativitat és ignorar-la. Enfoca't en les coses positives que et facin feliç. Dia de la sort: dijous.

BESSONS
És hora de dir-li al teu crush com et sents i què vols. Prepara un discurs romàntic i demana opinió als teus amics, ja que pot ser difícil trobar la manera correcta d'expressar els teus sentiments. No siguis tímid/a ni et continguis. Et sorprendrà gratament la seva reacció i el desig de comprometre's. Dia de la sort: dimecres.

CRANC
Aquesta setmana tens ganes de quedar-te a casa. Ara que ha començat la temporada acollidora, és el teu moment per relaxar-te i connectar amb tu mateix. Si sents que vols convidar alguns amics propers, assegura't que siguin només uns quants selectes per als quals no hagis d'arreglar-te o impressionar (ja que estaràs en pijama). Dia de la sort: divendres.

LLEÓ
En aquest moment s'estan dient moltes coses sobre tu, la majoria de les quals no són certes. Encara que t'agradaria culpar als altres per les declaracions falses, ets tu qui les va exagerar en primer lloc. Pots canviar la narrativa admetent la veritat. Dia de la sort: dimarts.

VERGE
Per primera vegada en molt de temps, confies plenament en la teva relació. No necessites qüestionar res del que fa la teva parella, perquè saps que t'estima i que mai faria res que et pogués fer mal. Ara que tens tota aquesta confiança en la teva relació, gaudeix dels bons moments que s'acosten. Permet-te ser feliç i estimat/da. Dia de la sort: dilluns.

BALANÇA
Aquesta setmana intenta passar temps amb els teus amics, familiars i coneguts. Tot i això, assegura't de no fer gaires plans, ja que encara tens tasques i altres obligacions per complir. Dia de la sort: divendres.

ESCORPÍ
De vegades, quan et sents vulnerable, abaixes la guàrdia i deixes que persones manipuladores entrin al teu espai personal. Això fa que et rodegis de persones que no tenen bones intencions i que volen aprofitar-se de la teva vibra positiva. Aquest és un recordatori per establir límits i no permetre que ningú entri en el cercle íntim a no ser que confiïs al 100% en ells. Dia de la sort: dimecres.

SAGITARI
Conèixer gent nova t'ajudarà a ampliar el teu cercle d'amics. Procura, però, no deixar de banda els teus amics de tota la vida, en qui confies plenament. Hi ha temps per tothom i mai has d'oblidar aquells qui han estat al teu costat en moments difícils. Dia de la sort: dijous.

CAPRICORN
Fa dies que li dones voltes a un projecte que tens al cap. Aquesta setmana pot ser un bon moment per començar a treballar-hi. Demana consell si el necessites i tingues paciència. Recorda, però, que tens obligacions a fer i que aquestes són prioritàries. Dia de la sort: divendres.

AQUARI
Aquesta setmana sentiràs que hi ha coses del passat que no et permeten avançar. Ha arribat el moment de fer front a aquelles coses que arrossegues des de fa temps. No pots avançar feliçment cap al futur, si no reconcilies els teus sentiments passats. Dia de la sort: dilluns.

PEIXOS
Aquests dies tindràs somnis molt estranys. Agafa un diari i registra les teves visions, ja que t'estaran donant molta informació sobre el teu moment vital. Ves amb compte, ja que podries estar envoltat/da de persones amb males energies. Dia de la sort: dimarts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: