Logotip de Adolescents.cat

Consells per gaudir de la postura del gosset

per Redacció, el 8 de desembre de 2023 a les 10:00
La postura del gosset és una de les més plaents i estimulants, tant per homes com per dones. Tot i això, hi ha persones que senten dolor en practicar-la.

L'experta en l'enfortiment pelvià, Courtney Virden, explica que el motiu pel qual aquesta posició genera dolor sol ser per una tensió excessiva en els músculs del sòl pelvià. Alguns especialistes coneixen aquesta condició com sòl pelvià hipertònic.


Com solucionar-ho?


En primer lloc, intenta relaxar zona. "Concentra't en el teu sòl pelvià quan estiguis en la postura del gosset i imagina com s'estira. Ajusta la inclinació dels teus malucs i troba la posició exacta que resulti millor per tu".


En segon lloc, utilitza la respiració a favor teu i concentra't en la respiració diafragmàtica. "Mentre inhales profundament, visualitza i sent com el sòl pelvià baixa i es relaxa suaument".

En tercer lloc, fes servir lubricant per tal que hi hagi menys fricció a la zona i el moviment sigui molt més fluid.

I, en quart i últim lloc, tingues present que aquesta postura permet una penetració molt profunda, de manera que el penis (o la joguina sexual) pot arribar a tocar el coll uterí i generar molèsties. Així doncs, controla la profunditat i la velocitat per no prendre mal.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: