Logotip de Adolescents.cat

Com saber si la persona que t'agrada no està disponible emocionalment?

per Redacció, el 10 de maig de 2024 a les 10:00
Alguna vegada has conegut una persona que et dona senyals contradictoris? Un dia sembla que li encantes i l'altre et fa ghosting? És molt probable que el que li passi sigui que no està disponible emocionalment.

Aquestes persones actuen de manera erràtica i contradictòria. No són capaces de confiar en ningú perquè els han fet molt mal i no estan preparades per començar una relació nova. És per això que, per molt que li agradis, actuen de manera estranya.


En aquests casos podries pensar que pots ajudar-la que torni a confiar i aconseguir que s'obri amb tu, però en realitat això no és feina teva i és molt probable que acabis prenent mal.

Així doncs, serà millor que li donis el seu temps i que no perdis el teu. T'assegurem que l'últim que vols al teu costat és una persona incapaç de confiar en la seva parella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: