Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 14 i 15 d'octubre

per Redacció, el 14 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana trobaràs l'equilibri perfecte entre els estudis i la vida social. Dedica temps a acabar les tasques que tens pendents i després gaudeix d'activitats a l'aire lliure amb amics. En l'amor, l'aventura t'espera. Moment de la sort: dissabte a la nit.

TAURE
Aquest cap de setmana dedica temps a enfortir els llaços amb els teus éssers estimats. Organitza un sopar o una reunió a casa. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

BESSONS
Aquest cap de setmana serà ideal per explorar nous interessos i passatemps. Uneix-te a un club o participa en activitats que t'apassionin. Coneixeràs persones afins a tu. Moment de la sort: dissabte al matí.

CRANC
La vida familiar serà el centre d'atenció aquest cap de setmana. Dedica'ls-hi temps de qualitat i crea records al seu costat. En els teus estudis, busca un ambient tranquil per concentrar-te. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

LLEÓ
L'aventura i la diversió t'esperen. Planifica activitats emocionants amb amics o parella. En els estudis, intenta abordar les tasques amb un enfocament positiu i veuràs com seràs més productiu/va. Moment de la sort: diumenge al matí.

VERGE
L'organització serà clau en els teus estudis aquest cap de setmana. Dedica temps a posar en ordre els teus apunts i planificar el teu temps d'estudi. No descuidis la vida social i participa en activitats que et permetin aprendre i créixer. Moment de la sort: diumenge a la nit.

BALANÇA
Aquest cap de setmana serà perfecte per enfortir les teves relacions. Dedica temps a connectar amb amics i éssers estimats. En els teus estudis, col·labora amb altres per resoldre tasques difícils. Moment de la sort: dissabte al matí. 

ESCORPÍ
La comunicació efectiva serà clau en les teves relacions aquest cap de setmana. Expressa els teus pensaments i emocions de manera oberta i honesta. En l'amor, tindràs moments de profunditat emocional. Moment de la sort: dissabte a la nit.

SAGITARI
Aquest cap de setmana t'espera l'aventura. Planifica un petit viatge o una activitat emocionant amb amics. Necessites desconnectar i aquesta idea és perfecte! Moment de la sort: diumenge a la tarda.

CAPRICORN
L'estabilitat en les relacions familiars serà important aquest cap de setmana. Dedica temps a enfortir els llaços familiars i a resoldre qualsevol malentès. En els teus estudis, mantingues la disciplina i la persistència. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI
La independència i l'amistat seran clau a la teva vida social. Organitza activitats amb amics que et permetin ser tu mateix i, en l'amor, tria la persona que et faci sentir lliure. Moment de la sort: dissabte al matí.

PEIXOS
Aquest cap de setmana serà ideal per cuidar el teu benestar emocional. Dedica temps a la meditació, la relaxació i l'autocura. En els teus estudis, la intuïció et guiarà en la resolució de problemes. Moment de la sort: dissabte a la tarda.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: