Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 18 de maig de 2024 a les 20:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Oymyakon, Sibèria, és un dels llocs més freds de la Terra. Les temperatures a l'hivern poden caure per sota dels -50 °C, i les persones han d'escalfar els cotxes durant hores abans d'utilitzar-los.

A Madagascar, hi ha un bosc de pedra anomenat Tsingy de Bemaraha, que consisteix en formacions de pedra calcària esmolada que s'eleven en pics. És tan inaccessible que "Tsingy" es tradueix com "on no es pot caminar amb els peus descalços".

El riu Alre a França és conegut pel seu estrany fenomen: flueix cap amunt durant unes hores cada dia a causa de les marees.

A Mèxic, existeix l'Illa de les Nines, on milers de nines trencades i esgarrifoses pengen dels arbres. Va ser creat per un home que creia que les nines foragitarien l'esperit d'una nena que es va ofegar a l'illa.

En algunes parts del món, com Hondures i Sri Lanka, s'ha informat sobre l'estrany fenomen en què els peixos cauen del cel durant pluges intenses o tornados.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: