Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 628]

per Redacció, el 14 d'octubre de 2023 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Quan estava de campaments amb el meu nòvio, va haver-hi una nit que estàvem a la tenda, que compartíem amb 2 persones més, que ens va donar un calentón molt heavy. Ens vam fer els adormits com 10 minuts i després ens vam començar a calentar l'un a l'altre fins que em vaig posar dins el seu sac i vam acabar follant amb els altres dos al costat. Era una tenda petita i algú es podia haver adonat, però quin morbo.

Noia, 14 anys
Un dia estava a un hotel i em vaig trobar amb un paio molt guapo i ens vam fer amics, vam anar a la piscina i se li notava tot, al final vam acabar liant-nos i follant.

Noia, 15 anys
Un dia jo i el meu nòvio estàvem a casa meva amb els meus pares a casa i ens vam començar a masturbar per sobre la roba. La qüestió que en un moment que cap dels dos sabia el que feia ve el meu germà a preguntar-me una cosa, però no vam parar va ser molt divertit perquè a part estàvem pendents de si venia algú o no, tot i que la veritat no ens importava gaire si ens veien o escoltaven.

Noi, 15 anys
Vam anar a celebrar l'aniversari d'una amiga i quan dormíem una amiga i jo ens vam començar a tocar amb l'altra amiga dormint al costat. Vam acabar liant-nos tota la nit.

Noia, 17 anys
Havia quedat amb un follamic, i vam estar donant una volta, ens vam començar a liar i a ficar mà fins que em va dir d'anar a un bar. Al lavabo del bar vam fer de tot, el millor polvo de la meva vida. A més ens van començar a picar a la porta perquè sortíssim, quin morbo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: