Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 11 al 17 d'octubre

per Redacció, el 11 d'octubre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana la teva vida amorosa estarà plena de passió i emoció. Podries sentir una atracció intensa cap a algú nou o reviure la guspira en una relació existent. La comunicació oberta i l'espontaneïtat seran clau. Aprofita aquest període per expressar els teus sentiments i gaudir de l'amor apassionat.

TAURE
Aquesta setmana et sentiràs més connectat/da amb la teva parella i podríeu enfortir els vostres lligams emocionals. Si estàs solter/a, podries atraure algú que busca una relació estable i duradora. Dedica temps a construir un futur amorós sòlid.

BESSONS
Aquesta setmana et sentiràs més juganer/a i expressiu/va en les teves relacions. Si tens parella, planeja activitats divertides per fer junts. Si estàs solter/a, podries conèixer algú amb qui comparteixes una connexió intel·lectual. 

CRANC
Aquest mes podries aprofundir en les teves relacions i compartir moments significatius amb la teva parella. Si estàs solter/a, busca algú que valori la sinceritat i la compassió en una relació. Dedica temps a cuidar el teu benestar emocional i el de la teva parella.

LLEÓ
Aquesta setmana et sentiràs més apassionat/da i romàntic/da que de normal. Si tens parella, planeja una cita romàntica i tingues gestos especials. Si estàs solter/a, podries atraure algú amb el teu carisma i encant. Gaudeix dels moments apassionats.

VERGE
Aquesta setmana dedica temps a comprendre les necessitats de la teva parellaexpressar el teu afecte de manera pràctica. Si estàs solter/a, busca algú que valori la pau i la igualtat en una relació

BALANÇA
Aquesta setmana et sentiràs més centrat/da a mantenir la pau a les teves relacions. Si tens parella, treballa la comunicació oberta i la col·laboració. Si estàs solter, podries atraure algú que valori la justícia i la igualtat en una relació. 

ESCORPÍ
Aquesta setmana podries experimentar més profunditat en les teves relacions. Si tens parella, comparteix els teus desitjos i emocions de manera oberta. Si estàs solter/a, podries atraure algú que comparteixi la teva passió i misteri. 

SAGITARI
Aquesta setmana et sentiràs més aventurer/a i lliure a les teves relacions. Si tens parella, planeja viatges o activitats emocionants junts. Si estàs solter/a, podries conèixer algú mentre explores el món. Gaudeix de l'emoció i la diversió a l'amor.

CAPRICORN
Aquesta setmana et sentiràs més enfocat/da a construir relacions a llarg termini. Si tens parella, treballa amb metes compartides i projectes conjunts. Si estàs solter/a, busca algú que valori la seguretat i la responsabilitat en una relació. Dedica temps a enfortir els llaços emocionals.

AQUARI
Aquesta setmana et sentiràs més inclinat cap a relacions basades en l'amistat i la llibertat. Si tens parella, fomenta la independència i la igualtat a la relació. Si estàs solter/a, podries conèixer algú en un grup social o esdeveniment. 

PEIXOS
Aquesta setmana et sentiràs més sensible i espiritual en les teves relacions. Si tens parella, dedica temps a cuidar el vostre benestar emocional. Si estàs solter/a, busca algú que comparteixi la teva sensibilitat i empatia en les relacions. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: