Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 10 d'octubre

per Redacció, el 10 d'octubre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui serà un dia difícil, però al final del dia et sentiràs molt més relaxat/da. Ves amb compte perquè no només tindràs molta tensió, sinó que també t'espera un desengany per part d'una persona que estimes molt. Sigues prudent.

TAURE
Avui hauràs de fer front a un conflicte inesperat. Pensa dues vegades abans de parlar i evitar dir res del que més endavant et puguis penedir. Recorda que la gent s'entén parlant i no et posis nerviós/a.

BESSONS
Avui et veuràs obligat/da a mostrar els teus sentiments per evitar un conflicte. No tinguis por a donar la teva opinió i a fer veure el teu punt de vista. La gent que realment val la pena t'entendrà.

CRANC
Avui et sentiràs amb molta força i ganes de menjar-te el món. És hora d'enfrontar-te als teus problemes i de solucionar-los d'una vegada. Pensa molt bé el que vols dir i no et tiris enrere.

LLEÓ
Avui serà un dia complicat en el terreny sentimental. Descobriràs coses que no havies vist abans i que no t'agradaran massa. Tens dues opcions: o parlar les coses, o allunyar-te d'aquesta persona.

VERGE
Avui tindràs un dia molt positiu. Saps com fer front a les situacions difícils i tot sortirà millor del que esperaves.

BALANÇA
Avui t'espera un dia complicat. Hauràs de fer molts esforços perquè la gent del teu entorn t'entengui, però ho acabaràs aconseguint. No perdis la calma. 

ESCORPÍ
Avui et duràs una gran decepció per part d'una persona a qui li tens molt d'afecte. No et deixis enganyar, saps perfectament el que has vist. 

SAGITARI
Avui tindràs un dia inestable. En realitat les coses t'aniran bé, però notaràs l'amenaça d'un problema que et farà estar dispers/a tot el dia. Intenta no pensar-hi i centrar-te en el veritablement important.

CAPRICORN
Avui t'enfrontaràs a situacions que et faran acabar el dia molt cansat/da. Hauràs de prendre decisions difícils, escollir entre dos camins o afrontar situacions molt complicades. Intenta ser optimista i seguir la teva intuïció.

AQUARI
Avui aniràs en sentit contrari a la resta de persones. Podria semblar una cosa negativa, però demostra que tens clares les idees i que no et deixes influenciar pels altres. No deixis que ningú et faci canviar d'idea.

PEIXOS
Avui podries patir una traïció. A vegades la teva bondat t'impedeix veure el costat dolent de les persones que et rodegen, així que hauràs de tenir molta prudència.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: