Logotip de Adolescents.cat

Creen la primera carxofa de dutxa per masturbar-se

per Redacció, el 10 d'octubre de 2023 a les 10:00
La dutxa és un dels llocs més escollits per masturbar-se. De fet, moltes noies aprofiten la pressió de l'aigua per estimular el seu clítoris i arribar a l'orgasme.

Ara, s'ha creat la primera carxofa de dutxa pensada pel plaer femení i rep el nom de Womanizer Wave. Compte amb tres tipus de raig d'aigua: Pleaser Jet, amb estimulacions constant i rítmiques, Pleasure Whirl, amb sorprenents moviments circulars, i Powder Rain, que dona una experiència suau i calmant.


A més, incorporà un botó que permet canviar d'un model a un altre de manera senzilla, així com un dispositiu que augmenta o disminueix la intensitat de l'aigua.

El seu preu ronda els 130 euros i estem segures que serà tot un èxit.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: