Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 9 al 15 d'octubre

per Redacció, el 9 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana estàs intentant trobar l'equilibri entre el "jo" i el "nosaltres". Para més atenció a les teves relacions personals. Escolta els teus amics i éssers estimats per satisfer les seves necessitats. Encara que no els puguis donar tot el que desitgen, estàs fent un esforç genuí perquè aquestes connexions funcionin. No et critiquis gaire; aplaudeix els teus esforços. Dia de la sort: dimarts.

TAURE
Aquesta setmana la teva confiança pot fluctuar. En lloc de fugir de tu mateix/a, abraça les teves qualitats meravelloses. Si estàs passant per un mal moment, prova d'enviar-te cartes d'amor a tu mateix/a cada dia per recordar la teva grandesa. Per eliminar la negativitat, escriu una carta amb les coses que no t'agraden i envia-la a un lloc fictici sense direcció de tornada per alliberar aquesta energia. Dia de la sort: dijous.

BESSONS
Aquesta setmana els teus somnis podrien fer-se realitat, però només si t'entregues completament als teus desitjos més profunds. No deixis que ningú ni res no s'interposi en el camí dels teus objectius. Les llavors ja han estat plantades, i les teves esperances estan començant a florir amb la collita de la tardor. Dia de la sort: dilluns.

CRANC
Aquesta setmana és important que et mantinguis fidel als teus objectius i desitjos, sense parar gaire atenció a les crítiques externes. Si algú t'està fent sentir incòmode, considera allunyar-te d'aquesta influència negativa i envoltar-te de persones que et donin suport incondicionalment. Dia de la sort: divendres.

LLEÓ
Les paraules tenen poder i influència en les nostres vides, així que sigues curós/a amb els sentiments que expresses aquesta setmana. Tingues en compte que allò que dius pot afectar el teu entorn i relacions. Opta per enviar amor i comprensió en comptes de frustració, i veuràs com l'harmonia torna al teu món. Dia de la sort: dijous.

VERGE
Aquesta setmana podries enfrontar-te a una realitat que difereix de les teves expectatives a l'àmbit romàntic. Encara que la vostra connexió és profunda, pot ser que no sigui pràctica a la teva vida diària. Considera prendre les coses amb calma i permetre que la relació evolucioni cap a una amistat propera amb el temps. Dia de la sort: dimecres.

BALANÇA
Aquesta setmana podries sentir-te més sol/a del que és habitual, tot i estar envoltat d'amics i familiars. La teva necessitat d'atenció podria generar baralles a causa de la manca de comunicació emocional. Tracta de tenir converses honestes en lloc de recórrer a intenses discussions per evitar distanciar-te dels teus éssers estimats. Dia de la sort: dilluns.

ESCORPÍ
Aquesta setmana t'anirà bé connectar amb el teu nen interior a través d'activitats que solies fer de petit/a i que et feien feliç. Pren-te un descans i torna a fer aquelles coses que t'encantaven en el passat. Si vols anar al parc d'atraccions o saltar en una piscina de boles, fes-ho! Revifa les teves passions i deixa que el teu esperit floreixi. Dia de la sort: dijous.

SAGITARI
Aquesta setmana et sentiràs més disposat/da a prendre la iniciativa i organitzar plans dins del teu grup d'amics. Tens ganes de passar-t'ho bé i de viure aventures! Aprofita aquesta energia per crear moments memorables juntament amb els teus éssers estimats. Dia de la sort: dimarts.

CAPRICORN
Aquesta setmana poden augmentar les tensions en les teves relacions. Et trobes enmig d'una cruïlla emocional i necessites prendre decisions importants. La comunicació oberta i honesta serà essencial per resoldre conflictes. Considera els teus veritables desitjos abans de comprometre't. Dia de la sort: dimecres.

AQUARI
Aquesta setmana és probable que et submergeixis en una aventura intel·lectual. Podries inscriure't a un curs en línia sobre un tema que t'apassiona. Tanmateix, ves amb compte de no deixar que els teus pensaments es dispersin massa en altres àrees de la teva vida. Assegura't de mantenir les teves idees organitzades i enfoca't en objectius concrets. Dia de la sort: divendres.

PEIXOS
Aquesta setmana et sentiràs ple d'energia i entusiasme. Podràs assumir més responsabilitats a casa i avançar en les tasques escolars. Dedica temps per cuidar-te i fer coses que et facin feliç. És la teva setmana per brillar! Dia de la sort: dimarts.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: