Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 9 d'octubre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 19 anys
Som amics des de fa un parell d'anys més o menys, però en realitat ens coneixem d'abans. Em sembles guapíssim i tinc un crush molt fort amb tu, però no m'atreveixo a res per si de cas. Presumeixes que te n'adones si algú et busca, però o no ho has notat o no ho vols notar. Si hi ha alguna opció el proper cop que estiguem sols no et tallis i si no fes veure que no has vist res :)

Noia, 16 anys
Tinc nòvio i me l'estimo moltíssim, però encara sento algo per tu. Ens vam agradar en un cert moment, però sé que estem fets l'un per l'altre. A vegades penso en deixar-lo per estar amb tu. Segur que no llegeixes això, però tinc l'esperança que torni lo nostre.

Noia, 13 anys
Ets el meu crush des que et vaig veure pels passadissos de l'institut. Tenim una amiga en comú que em va passar el teu Insta. Va parlar de mi amb tu, i volies el meu Insta, però quan et vaig escriure no has donat senyals de vida. Sento que a vegades em mires, però segur que són imaginacions meves. M'agradaria ser almenys la teva amiga.

Noi, 14 anys
He de reconèixer que és la segona vegada que parlo aquí de tu. A la primera vegada estava molt enamorat de tu i parlàvem cada fins a la matinada. Però ara tot ha canviat, vivim bastant lluny un de l'altre i fa molt que no parlem. Sé que no t'agrado, però cada cop que penso en tu se'm trenca el cor veient lo bonic d'aquells dies. Si tan sols tingués una oportunitat... Ara mateix em costa molt arrossegar la ferida de lo nostre, mai m'havia passat.

Duet de Botessini que quieren la banana.

Noia, 14 anys
M'agrades. Sempre que estem a classe penso en tu. Cada cop que et veig m'entren unes ganes de fer-te un petó... Trobo a faltar aquells dies en què quedàvem i m'acompanyaves a casa.

Noi, 18 anys
Ets una noia de la mateixa edat (més o menys) amb els cabells negres, llargs i llisos. T'he vist a la parada de metro Maragall i anaves vestida amb una samarreta curta i ajustada de color blau cel, uns pantalons negres llargs i unes botes negres. Tant de bo ens tornem a creuar...

Noia, 16 anys
A principi de curs ens shippejaven, però tot va quedar en això. No va ser res més perquè no em feies cas. Ara ja no ens veiem cada dia i et trobo a faltar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: