Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 7 i 8 d'octubre

per Redacció, el 7 d'octubre de 2023 a les 08:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana sentiràs una forta necessitat d'aventura i emoció. Planifica una activitat emocionant amb amics o familiars. Aprofita el teu bon humor per conèixer gent i fer noves amistats. En l'amor, expressa els teus sentiments. Moment de la sort: dissabte al matí.

TAURE
Aquest cap de setmana serà una oportunitat per relaxar-te i tenir cura de tu mateix/a. Dedica temps a l'autoreflexió i a l'autocura. El teu estat d'ànim estarà tranquil i serè, cosa que et permetrà prendre decisions importants en l'amor. Moment de la sort: diumenge a la nit.

BESSONS
El cap de setmana estarà ple d'interaccions socials. Et sentiràs molt comunicatiu/va i això t'ajudarà a tenir converses profundes amb les persones que estimes. En l'amor, sigues espontani/a i gaudeix del present. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

CRANC
Aquest cap de setmana tindràs un estat d'ànim càlid i afectuós, cosa que facilitarà la connexió emocional amb els teus éssers estimats i et permetrà enfortir els vostres llaços. En l'amor, dedica temps a crear moments especials en parella. Moment de la sort: dissabte a la nit.

LLEÓ
Aquest cap de setmana estaràs molt creatiu/va. Aprofita per fer projectes artístics i per deixar fluir la teva imaginació. En l'amor, mostra el teu costat apassionat. Moment de la sort: dissabte al matí.

VERGE
Aquest cap de setmana estaràs molt enfocat/da en la productivitat i l'eficiència. Aprofita per organitzar i posar en ordre els teus assumptes personals. Moment de la sort: diumenge a la nit.

BALANÇA
Aquest cap de setmana et sentiràs en equilibri i harmonia, cosa que et permetrà enfortir les teves relacions personals. Troba moments d'intimitat per gaudir de l'amor de la teva parella. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana podries sentir una forta necessitat d'explorar les teves passions i interessos personals. En l'amor, sigues honest/a i comparteix els teus desitjos i somnis amb la teva parella. Moment de la sort: diumenge al matí.

SAGITARI
Aquest cap de setmana estarà ple d'aventures. El teu estat d'ànim serà molt optimista, cosa que et portarà a cercar experiències emocionants. Atreveix-te a sortir de la teva zona de confort. Moment de la sort: diumenge al matí.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana aprofitar per cuidar el teu benestar físic i mental. Dedica't temps a tu mateix/a i també a les persones que més estimes, enfortiràs la vostra connexió emocional. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana estaràs molt obert a noves idees i perspectives. Descobriràs coses de tu mateix/a que no sabies. En l'amor, sigues autèntic i busca connexions genuïnes amb aquells amb qui comparteixes el teu temps. Moment de la sort: dissabte a la nit.

PEIXOS
El cap de setmana el teu estat d'ànim estarà en sintonia amb les teves emocions més profundes. La teva intuïció estarà en el seu punt més àgil. Aprofita i busca moments de tranquil·litat i connexió amb la teva parella. Moment de la sort: diumenge a la tarda.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: