Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 6 d'octubre

per Redacció, el 6 d'octubre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui et sentiràs molt optimista i positiu/va. Si tens una idea, no dubtis a fer-la realitat. En un futur et podria portar moltes coses bones. En l'àmbit sentimental, pren la iniciativa.

TAURE
Deixa de deixar que la gent del teu entorn passi per sobre teu. Avui podràs tenir un malentès amb una persona. És hora de què treguis el teu caràcter i comencis a posar límits.

BESSONS
Avui t'has llevat amb el peu esquerre. No deixis que el mal humor pugui amb tu i intenta veure les coses bones del teu dia. A poc a poc t'aniràs sentint millor.

CRANC
Avui et sentiràs molt connectat/da amb el teu entorn. Intenta passar temps amb la gent que estimes i demostrar-los que estaràs allà sempre que ho necessitin. En l'amor, podries tenir una conversa que ho canviarà tot.

LLEÓ
S'apropa el cap de setmana, però tens els ànims una mica baixos. Fa dies que portes un ritme molt accelerat. Avui aprofita per descansar i recuperar energies. Veuràs com demà et sents molt millor.

VERGE
Avui t'espera un dia meravellós. Et sents molt relaxat/da i això no acostuma a passar. Aprofita per preparar un pla romàntic amb la teva parella i per desconnectar de les xarxes socials.

BALANÇA
Una persona molt propera a tu intentarà trair-te durant el dia d'avui. Escolta la teva intuïció i no deixis que puguin amb tu. Planta cara si cal i deixa clars els teus límits.

ESCORPÍ
Avui et donaran una molt bona notícia. Estarà molt animat/da i contagiaràs la teva alegria a les persones que t'envolten. Aprofita per enfortir els vostres vincles.

SAGITARI
Avui hauràs de prendre una decisió important i has d'estar preparat/da. Quan et sents insegur/a et costa saber què és el millor per tu, però en el fons ho saps. Escolta el teu instint.

CAPRICORN
Últimament et costa assolir els teus objectius. Hi ha una cosa que et ronda pel cap i que no et deixa concentrar-te. És hora de què la solucionis i que parlis amb les persones implicades.

AQUARI
Avui la sort no estarà del teu costat, però la cosa millorarà. No et desanimis, tothom té mals dies i d'aquí a un temps ni te'n recordaràs. Tingues paciència.

PEIXOS
No deixis que els problemes t'amarguin el dia. Avui et sents amb la força suficient per enfrontar-te a ells. No els deixis passar o es faran més grans.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: