Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 7 d'octubre de 2023 a les 08:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
A la dècada de 1980, el narcotraficant Pablo Escobar va importar hipopòtams a Colòmbia per al seu zoològic privat. Després de la seva captura, els hipopòtams es van quedar en llibertat i ara formen una població salvatge al país.

Els cogombres de mar poden generar un corrent elèctric que els permet moure's lentament per l'oceà. Aquesta peculiaritat els ha valgut el sobrenom de "cogombres assassins" en algunes regions.

Els gats tenen la capacitat d'entrar en un estat de meditació profunda, conegut com a "samicama", on semblen estar adormits, però estan completament alerta i conscients del seu entorn.

El 2014, al Japó, es va cultivar una rosa que feia més de 2.8 metres d'amplada, un rècord mundial. La rosa pesava al voltant de 3,7 quilograms.

El 1987, Disney va emetre una moneda d'un dòlar a Fiji amb la imatge de Mickey Mouse. Aquesta moneda es va convertir en moneda de curs legal a Fiji per un temps.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: