Logotip de Adolescents.cat

Aquest fruit sec pot millorar la teva vida sexual

per Redacció, el 12 de desembre de 2023 a les 08:00
Menjar fruits secs és molt beneficiós per la salut: aporten àcids grassos essencials, proteïnes i minerals molt importants pel teu cost. El festuc, en concret, millora l'estat de la teva pressió arterial, afavoreix el trànsit intestinal, combat l'anèmia i, a més, multiplica i intensifica els teus orgasmes.

Una investigació realitzada per científics de l'Hospital Universitari i Centre d'Investigació Atatürk d'Ankara, a Turquia, va descobrir que menjar 100 grams de festucs al dia millora la satisfacció al llit, la funció orgàsmica, la libido i l'excitació sexual.


L'estudi es va centrar en els homes i també va observar que la ingesta regular de festucs pot contribuir a la millora de la disfunció erèctil. La similitud fisiològica entre homes i dones, però, fa pensar que menjar festucs també pot ser molt beneficiós per a elles.

Per què és beneficiós per la vida sexual?


Els investigadors han atribuït les millores sexuals als minerals seleni i zinc. El primer és un nutrient important per la reproducció i el segon contribueix a la qualitat de la fertilitat, entre d'altres coses.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: