Logotip de Adolescents.cat

Què farà Xuso Jones a la nova edició d'OT?

per Redacció, el 4 d'octubre de 2023 a les 13:00
Operación Triumfo torna el 20 de novembre del 2023 a les 22 h. Aquesta nova edició estarà disponible a Amazon Prime Video i tindrà com a presentadora a Chenoa, una de les finalistes de la primera edició.

També podrem veure a la Noemí Galera com a directora de l'acadèmia i a en Manu Guix com a director musical. A més, trobarem a Mamen Márquez com a coach vocal, Vicky Gómez com a coreògrafa, Abril Zamora com a professora d'interpretació, Vic Miralles com a músic i productor i Pablo Lluch com a pianista.


El programa continuarà mantenint el canal 24 h al YouTube d'OT', així com les gales dels dilluns i les post gales. Tot i això, tindrà novetats com la incorporació d'un magazín diari presentat per Xuso Jones que s'emetrà de dimarts a dissabte.

En Xuso és, precisament, una de les persones que més il·lusió farà veure en aquesta edició. Va saltar a la fama fa molts anys gràcies a un vídeo que va publicar a YouTube demanant un McAuto d'una manera molt original.




El vídeo va arribar a McDonalds i van decidir fer el seu anunci d'estiu amb aquesta cançó. En Xuso va confessar a una entrevista que li van pagar 25.000 euros i que els va fer servir que gravar un disc als Estats Units i vendre'l a Universal pel doble.

Després d'haver arribat a ser teloner de Justin Bieber amb el seu cd, va descobrir que el que se li dona bé és fer show. A més d'estar molt actiu a les xarxes socials, ara també el podrem veure a OT.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: