Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 8 d'octubre de 2023 a les 08:15

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 9 al 15 d'octubre de 2023:



Aquesta setmana seguim amb energia de Balança i també força de Virgo. Això ens demana enfocar-nos en construir rutines i hàbits realistes, coherents amb qui som i que ens aportin harmonia. Ara ve, el fet més destacat d'aquesta setmana és que el dia 14 d'octubre tindrem un eclipsi solar al signe de Balança.


Els eclipsis ens porten intensitat, i la informació que ens arribi durant aquests dies serà contundent. El focus d'aquest eclipsi estarà en les nostres relacions i vincles, es mouran moltes coses en aquesta àrea. Hi pot haver ruptures, relacions que decideixen agafar més compromís, històries passades que tornen... Sigui com sigui aquesta energia ens convida a revisar la nostra història per ser conscients de quines coses no volem que es repeteixin i en quines altres ens agradaria innovar.

Bona setmana :)

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: