Logotip de Adolescents.cat

Celebren l'aniversari de Roma sense en Risto

per Redacció, el 4 d'octubre de 2023 a les 11:30
Aquest dimarts va ser l'aniversari de Roma, la filla de Laura Escanes i Risto Mejide.

Per celebrar que ja té 4 anys, li van organitzar una gran festa ambientada en Disney. Tot i que no hi va haver rastre d'en Risto, la seva mare va acompanyar-la durant tota la festa i va estar publicant al seu Instagram tots els detalls, des del seu pastís personalitzat de color rosa amb princeses Disney, fins al petit rocòdrom de la festa.

 

La influencer no va poder evitar emocionar-se en veure-la créixer: "Algú per aquí que ja té 4 anys 😭🩷🫶🏼", "Per què tan gran?", "Crec que no existeix nena més feliç que aquesta" i "En res me l'enduc a escalar", són alguns dels missatges que va anar deixant al seu Instagram.

 

Escanes i la seva filla tenen una relació molt estreta i en els últims mesos la petita s'ha fet molt amiga del cantant Álvaro de Luna, l'actual parella de la influencer, que no va poder assistir a la festa per qüestions de feina.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: