Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 4 al 10 d'octubre

per Redacció, el 4 d'octubre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Deixa d'esperar que les coses passin per si soles. Si sents alguna cosa especial per algú, no et limitis a pensar-hi. És hora d'actuar! Parla des del cor i expressa-li els teus sentiments. La sinceritat i la valentia et portaran lluny en l'amor. 

TAURE
No deixis que els dubtes et paralitzin. Si hi ha algú que t'atrau, no esperis que les circumstàncies siguin perfectes. Atreveix-te a fer el següent pas! L'amor et pot sorprendre quan menys ho esperes. 

BESSONS
No t'obsessionis amb planificar cada detall en l'amor. A vegades, l'espontaneïtat és la clau per a la diversió i la connexió. Si sents una espurna amb algú, deixa't dur pel moment. El romanç t'espera. 

CRANC
Deixa de preocupar-te pel futur de la relació. En lloc de planificar, gaudeix del present. Comparteix moments especials la persona que estimes i enforteix el vostre vincle. La confiança i l'afecte creixeran naturalment. 

LLEÓ
No et preocupis tant per com et perceben en l'amor. Sigues autèntic/a i fidel a tu mateix/a. La persona adequada t'estimarà per qui ets. Deixa d'intentar impressionar i concentra't a connectar a un nivell més profund. 

VERGE
No deixis que la teva indecisió pugui amb tu. Si et sents atret per algú, fes-li saber els teus sentiments. La claredat en la comunicació és essencial a l'amor. No tinguis por expressar el que realment desitges. 

BALANÇA
Deixa de buscar la perfecció en l'amor. Les relacions tenen alts i baixos, però l'important és el suport mutu. Accepta la teva parella tal com és i mostra el teu amor incondicional. La vostra connexió s'enfortirà. 

ESCORPÍ
La confiança és la base de la relació saludable. En lloc de preocupar-te pel que podria passar, enfoca't a construir una connexió sòlida basada en el respecte mutu. 

SAGITARI
No et tanquis a l'amor per por de sortir ferit/da. Obre el teu cor i dona't l'oportunitat d'enamorar-te. De vegades, córrer riscos val la pena. La passió i l'emoció t'esperen. 

CAPRICORN
Deixa d'obsessionar-te amb el control en l'amor. Les relacions requereixen compromís mutu i flexibilitat. No intentis planificar cada detall. Flueix amb l'amor i permet gaudir del viatge junts. 

AQUARI
No tinguis por d'expressar els teus sentiments. Si alguna cosa et preocupa o et fa feliç, comparteix-ho amb la teva parella. La comunicació oberta enfortirà la vostra connexió emocional. L'honestedat és la millor aliada.

PEIXOS
No deixis que la inseguretat t'impedeixi buscar l'amor. Dona't l'oportunitat de conèixer algú especial. No totes les relacions són iguals, i podries trobar una connexió única si t'atreveixes a fer el pas.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: