Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 4 d'octubre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noia, 17 anys
De molt petita li vaig menjar la polla al meu germà per curiositat, tenia gust de pipí i des d'aquell dia vaig pillar trauma, no me n'oblidarà mai.

Noia, 15 anys
Per relaxar-me agafo les meves Barbies velles i els hi faig un canvi d'imatge com si fos jo una professional (els hi tallo el cabell, les pentino amb pentinats elaborats i hi ha cops que li faig a.ma roba nova) mentes veig les Kardashian hi ha cops que em poso a parlar amb elles com si res i em fa por que entrin els meus pares o la meva germana.

Noi, 16 anys
Fa dos mesos que em vaig liar per primer cop amb un noi que em molava, però des d'aquell dia no hem tornat a parlar del tema i hem fet com si res. No sé el que pensa de mi i tampoc m'atreveixo a preguntar-li. Crec que necessito parlar amb ell, però té una actitud com si l'importés zero el que va passar i això fa que no m'atreveixi.

Noia, 13 anys
Estic a punt de fer 14 anys i mai m'he posat un tampó. Al principi era perquè no m'atrevia, però més endavant ho vaig provar i no vaig poder perquè senzillament no m'entrava i si forçava una mica em feia mal. Ara ja ho he provat moltíssimes vegades i segueix sense entrar-me, i a part que em fot molt no poder banyar-me quan tinc la regla, em fa molta vergonya i no li he dit a ningú. A més, la gran pregunta que em faig és: si no m'entra el tampó, com m'entrarà el penis quan ho faci per primera vegada?

Noia, 16 anys
El meu secret és que porto quasi 4 mesos amb el meu nòvio i sempre m'intenta fer arribar a l'orgasme però no puc, aleshores els fingeixo.

Noi, 13 anys
Cada vegada que em menjo un plàtan m'imagino que em menjo una polla i em posa molt.

Noi, 18 anys
Quan estudio m'imagino que sóc professor i dic el temari en veu alta i vaig apuntant coses a una pissarra. Em fa por explicar-ho i que la gent pensi que sóc raret.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: