Logotip de Adolescents.cat

Sabies que pots llegir la ment d'una persona a través dels seus ulls?

per Redacció, el 10 de maig de 2024 a les 10:00
Una investigació científica publicada a Pijama Surf ha confirmat que els éssers humans podem identificar les emocions de les persones gràcies a la lectura del seu llenguatge corporal i, especialment, dels seus ulls.

Resulta que els nostres ulls són el resultat de cents de milers d'anys d'evolució i són capaços de revelar sentiments clau. De fet, els éssers humans tendim a fixar-nos en els ulls més que altres espècies. Pensa en els nadons i com miren als seus pares. Estan intentant comprendre'ls.


A més, segons la investigació, la tendència a concentrar-nos en els ulls d'altres persones depèn d'un neuropèptid molt famós conegut com a oxitocina. "Diverses proves demostren que en administrar a una persona tendeix a incrementar la seva fixació els ulls". Això ocorre de manera natural quan estem amb les persones que estimem.

Així doncs, podríem dir que tenim un poder amagat: el de llegir la ment de les persones a través dels seus ulls.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: