Logotip de Adolescents.cat

Així és com aconseguiràs ser feliç de veritat

per Redacció, el 17 de maig de 2024 a les 20:00
Si sovint et diuen que et preocupes per tot o que li dones massa voltes a les coses, has de saber que això t'està causant infelicitat.

Segons el psicòleg Mike Rucker, hem d'aprendre a gaudir de la vida per ser feliços i el primer pas és aprendre a viure en el present, sense preocupacions. Perquè està comprovat que el 90% de les coses que ens preocupen mai arribaran a passar.


Però viure en el present no és fàcil, i menys si estàs acostumat/da a tenir la teva ment ocupada. Per aconseguir-ho, es recomana incorporar hàbits com la meditació o fer exercicis com el ioga. Aquests ens ajuden a connectar amb el moment present i deixar de sobre pensar.

Recorda que pensar en el futur genera ansietat i pensar en el passat genera depressió, per això és tan important que aprenguis a controlar la teva ment.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: