Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 3 d'octubre

per Redacció, el 3 d'octubre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui serà un bon dia per a enfortir els teus vincles. És un bon moment per tenir una trobada íntima amb la teva parella o per tenir una primera cita. 

TAURE
Vigila amb idealitzar els teus desitjos i les persones que et rodegen. Avui fixa't objectius realistes i no confiïs en tothom, algú podria intentar trair-te.

BESSONS
Aquests dies tens una energia molt maca i magnètica per la gent del teu entorn. Aprofita per crear nous vincles.

CRANC
Segueixes sota la influència de la lluna plena, i per això estàs una mica més emocional que de normal. No tinguis por a expressar les teves emocions i cuida't.

LLEÓ
Avui és un dia molt favorable per a les relacions personals. Pots aprofitar l'energia de Venus per parlar amb assertivitat i expressar el que desitges.

VERGE
La comunicació i el pensament crític seran molt importants durant tota la setmana. Si tens algun projecte entre mans, és moment de començar-lo. 

BALANÇA
Intenta mantenir els peus a terra si no vols endur-te un cop de realitat. Està bé somiar i ser positiu/va, però també és important ser realista.

ESCORPÍ
Arriba una etapa de canvi a la teva vida. És una oportunitat per aprofundir en aquelles coses que no t'acaben d'omplir i donar-lis una nova vida.

SAGITARI
Avui et sentiràs especialment sensible i emocional. Fa temps que sents la necessitat de volar lluny, però les teves circumstàncies no t'acompanyen. Tingues paciència.

CAPRICORN
Assolir les teves metes és un procés lent i dur, però val la pena. No et rendeixis i no deixis res a la improvisació, planifica cada pas i veuràs com tot surt bé.

AQUARI
És possible que avui sorgeixi algun malentès amb una amistat, parella o familiar. No et posis nerviós/a, es podrà solucionar si tots dos poseu de la vostra part.

PEIXOS
Avui t'has llevat amb un somriure a la cara i amb ganes de menjar-te el món. No deixis que res ni ningú te'l tregui.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: