Logotip de Adolescents.cat

T'està fent ghosting? Això és el que has de fer

per Redacció, el 9 d'octubre de 2023 a les 10:00
Tothom ha sigut víctima del ghosting algun cop a la vida, i és probable que ara t'hagi tocat a tu. A continuació t'expliquem els passos que has de seguir si sospites que algú t'està ignorant:

1. Assegurar-te de què t'està fent ghosting


El primer pas és assegurar-te de què realment t'està ignorant. És possible que simplement estigui molt ocupat/da i li hagi passat per alt contestar-te. Et recomanem que deixis passar uns dies i que li tornis a escriure per saber si està tot bé. La seva resposta t'ajudarà a saber si té interès o no en parlar amb tu.

2. Analitza la importància de l'assumpte


Com d'important és aquesta persona per a tu? Si l'acabes de conèixer i no teniu cap vincle, és possible que per a ell/a no sigui cap drama. Analitza la situació i decideix si tornar-li a escriure o si passar pàgina.

3. Elimina-la de les xarxes socials


Si has arribat a la conclusió de què t'està fent ghosting i després d'enviar-li algun missatge més t'ha seguit ignorant o no ha sigut capaç de donar-te una explicació, el millor serà que t'oblidis d'ell/a. Per fer-ho, et recomanem silenciar-lo/a de les xarxes socials per no veure com continua fent vida normal amb altres persones.

Que algú a qui li tenies estima t'ignori sense cap motiu és una de les coses més doloroses que et poden passar, però si ha decidit tallar el vincle amb tu, ho has de respectar i no anar-li al darrere.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: