Logotip de Adolescents.cat

La pràctica sexual que enfortirà el vostre vincle

per Redacció, el 6 de desembre de 2023 a les 10:00
El bondage és una pràctica eròtica que consisteix en la immobilització del cos a través de cadenes, cordes, esposes o teles.

Segons expliquen des de Poosh, aquesta pràctica té molts beneficis per la parella, malgrat que pugui semblar molt poc romàntica.


1. Redueix l'estrès


"La parella submisa pot trobar que el joc de bondage és alliberador i catàrtic, ja que allibera inhibicions i rendir-se pot ajudar a alleujar l'estrès, les emocions compostes i els patrons de pensaments negatius".


2. Enforteix la connexió romàntica


Aquesta pràctica permet estar molt present en el moment, fet que facilita la connexió amb la parella. Amb la pressió de la corda sobre el cos, la sensació de les esposes als canells o la carícia de la tela, és molt més fàcil estar connectat/da amb el teu cos.

3. Permet experimentar sensacions i sentiments nous


Tant la persona submisa com la dominant experimenten moltes sensacions i sentiments realitzant aquesta pràctica. És important concretar els límits, que hi hagi confiança i que la comunicació sigui fluida.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: