Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 2 al 8 d'octubre

per Redacció, el 2 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta setmana viuràs moments molt emotius. Si tens parella, et sentiràs molt més connectat/da amb ella i, si no et tens, t'adonaràs que l'única persona que necessites per ser feliç és a tu mateix/a. Centra les teves energies en allò important i rodeja't de les persones que més estimes. Dia de la sort: Dijous.

TAURE
Aquesta setmana t'has despertat amb ganes de ser la millor versió de tu mateix/a. Dedica el teu temps lliure a estar sol/a i conéixer-te una mica més. Pots provar de començar un nou hobby i escriure un journal. Dia de la sort: Dilluns.

BESSONS
Aquesta setmana et sentiràs una mica desmotivat/da, però a poc a poc el teu estat d'ànim anirà millorant. Busca la motivació que necessites per afrontar aquests dies i intenta rodejar-te de les teves amistats. Recorda que tot i que a vegades et sentis sol/a, no ho estàs. Dia de la sort: Dimecres.

CRANC
Aquesta setmana estarà plena d'emocions. A mitjans de setmana rebràs una notícia inesperada que canviarà els teus plans. Hauràs de decidir què vols fer. Pensa en tu, però també en la gent que t'estima i que vol el millor per tu. Dia de la sort: Divendres.

LLEÓ
Aquesta setmana et sents amb molta energia. La gent del teu entorn notarà el teu bon humor i estarà molt feliç d'estar al teu costat. És possible que el teu carisma cridi l'atenció a aquella persona que fa dies que no et treus del cap. No deixis passar cap oportunitat! Dia de la sort: Dimecres.

VERGE
Aquesta setmana serà molt favorable per tu. Per fi començaràs a sentir-te bé, a sentir que ets on has d'estar i que la vida et somriu. Coneixeràs persones molt especials que faran que els teus dies siguin més divertits. Dia de la sort: Dilluns.

BALANÇA
Aquesta setmana rebràs bones notícies i estaràs de molt bon humor. La teva implicació en els estudis començarà a tenir recompensa i et sentiràs molt motivat/da. Recorda que no passa res si dediques un cap de setmana a estudiar i descansar, ja hi haurà temps per fer plans amb amics! Dia de la sort: Dimarts.

ESCORPÍ
Aquesta setmana serà tranquil·la. Tot seguirà en la seva línia, tant els estudis com les relacions. Aprofita per descansar i marcar-te els objectius que vols aconseguir aquest mes. Dia de la sort: Divendres.

SAGITARI
Aquesta setmana seràs indispensable per algunes persones. Els teus consells són molt valorats per les teves amistats i aquesta setmana més d'una persona els necessitarà. El teu do de la intuïció t'ajudarà a saber el que està a punt de passar. Dia de la sort: Dijous.

CAPRICORN
Aquesta setmana tindràs un malentès amb una persona molt important per a tu. No et desanimis i no et sentis decebut/a, perquè sou a temps d'arreglar les coses. Pensa dues vegades abans de parlar i veuràs com us enteneu. Dia de la sort: Dimarts.

AQUARI
Aquesta setmana estaràs una mica tens/a. Intenta relaxar-te i no involucrar-te massa en coses que saps que et poden fer mal. Serà millor que aquests dies aprofitis per passar temps amb tu mateix/a i intentar gestionar les teves emocions. Dia de la sort: Dilluns.

PEIXOS
Aquesta setmana et sentiràs amb els ànims una mica més baixos que de normal. Rodeja't de persones vitamina i planeja algun pla divertit com anar al cinema. Dia de la sort: Divendres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: