Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 2 d'octubre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Fa just un any ens començàvem a conèixer, però ara ja no sé res teu des de fa tant de temps... Cada dia sento que ets més lluny tot i ser-hi tan a prop.

Noia, 18 anys
Ens vam conèixer a PortAventura a principis d'estiu, ens van fer asseure de costat al Shambala i vam estar parlant una estona. En engegar l'atracció em vas agafar de la mà. Em vas semblar guapíssima i de 10 i m'hauria agradat demanar-te l'Insta.

Noia, 15 anys
M'agrades des de fa més de sis mesos, però no em fas cas. La vaig cagar i em penedeixo molt, però espero que tot es pugui arreglar. T'estimo molt.

Noia, 18 anys
Ens vam veure al concert de The Tyets de la Mercè. Vam estar parlant perquè et vaig posar bé la samarreta que duies del Barça. Et dius Roger i de broma et vaig dir que la meva amiga era la meva novia. M'hauria agradat parlar molt més.

Noi, 15 anys
Bé ja fa 2 anys que m'agrades. Ets molt, però molt guapo i vesteixes molt bé. Ets del poble del costat. No sé per què, però encara que siguis hetero me segueixes agradant i no entenc res. Formes part de les tres D, que són les coses que m'agraden, dormir, dines i d......

Noia, 14 anys
Ets una noia increïble, però com no surto de l'armari no tinc el valor de dir-ho. M'encanta el teu somriure i els teus ulls sempre que et veig a l'institut.

Noia, 15 anys
Ets un noi de cabells negres i arrissats. Et vaig veure per música viva de Vic a tu i els teus amics. Vaig estar el nostre costat durant tot el concert de The Tyets. Vam fer contacte visual diverses vegades. El meu nom comença per A. Espero trobar-te en un altre concert.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: