Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 30 de setembre i 1 d'octubre

per Redacció, el 30 de setembre de 2023 a les 08:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana tindràs moltes ganes de fer plans amb els teus éssers estimats. Planifica alguna cosa divertida per fer. Moment de la sort: diumenge al matí.

TAURE
Aquest cap de setmana enfoca't en l'autocura i la relaxació. Dedica temps a activitats que et facin sentir bé amb tu mateix/a. Moment de la sort: dissabte a la nit.

BESSONS
El teu esperit social sortirà a la llum aquest cap de setmana. Organitza una quedada amb amics o coneix gent nova. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

CRANC
Aquest cap de setmana és perfecte per connectar-te emocionalment amb els teus éssers estimats. Dedica temps a converses profundes. Moment de la sort: diumenge al matí.

LLEÓ
Gaudeix d'activitats creatives i expressives aquest cap de setmana. Explora el teu costat artístic. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

VERGE
L'organització i la planificació seran clau aquest cap de setmana. Dedica temps a posar en ordre els teus assumptes personals. Moment de la sort: diumenge a la nit.

BALANÇA
Aquest cap de setmana busca l'equilibri en les teves relacions personals. Resol aquell conflicte que fa temps que arrossegues. Moment de la sort: diumenge al matí.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana, aprofundeix en els teus interessos personals. Dedica temps al teu passatemps preferit, t'anirà molt bé. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

SAGITARI
L'aventura t'espera aquest cap de setmana. Planifica una excursió o activitat a l'aire lliure. Moment de la sort: diumenge al matí.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana dedica't temps a tu mateix/a. Pots meditar o fer alguna activitat que et relaxi. Moment de la sort: diumenge a la nit.

AQUARI
Deixa sortir el teu esperit social aquest cap de setmana i connecta amb els teus amics.. Organitza una sortida divertida. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Aquest cap de setmana és ideal per explorar els teus somnis i intuïcions. Dedica temps a l'escriptura o creativitat, t'ajudarà a sentir-te bé. Moment de la sort: diumenge al matí.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: