Logotip de Adolescents.cat

Marihuana i haixix en màquines expenedores?

per Redacció, el 28 de setembre de 2023 a les 13:00
Els Mossos han localitzat màquines expenedores que posaven a la venda substàncies il·legals com la Marihuana o l’Haixix. 

Han estat ubicades en almenys 7 establiments del Maresme i la Selva. En un dispositiu extens, aquest dimecres, han detingut a 17 persones que són els presumptes implicats en aquesta venda il·legal. 


Suposadament, el negoci consistia en la venda de CBD, que és legal a Catalunya. Després, s’ha descobert que mitjançant les màquines expenedores i expositors de venda al públic infiltraven aquestes substàncies amb THC, que no són legals.

Els investigadors estan detectant el sorgiment d’aquestes pràctiques, que des de fora, semblen legals.


Arran d’aquesta detenció s’han intervingut unes 1.000 caixes amb Cànnabis. 

Els Mossos han afirmat que a Catalunya s’han intoxicat 3 persones per prendre llaminadures de CBD.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: