Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 27 de setembre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noia, 15 anys
Faig 4t de l'ESO, a casa meva tinc 2 bebès reborn. M'agrada fer que soc la seva mare i que els he de cuidar. Ningú ho sap, ni la meva millor amiga. Mai deixo que ningú entri a la meva habitació i sempre poso excuses. No és que estigui malament del cap ni que sigui infantil, simplement m'agrada aquest sentiment de què algú em necessita. No trobo que sigui una persona rara ni immadura, no crec que això sigui motiu per avergonyir-se, però només em faltava dir això. Jo els estimo molt i no canviarà. ❤️ 🫶

Noia, 17 anys
Per no sentir-me sola, m'imagino que estic sent vigilada 24 hores per algú del meu entorn, que em veuen per càmeres i que puc interactuar amb "ells" com si fos Gran Hermano. El pitjor és que moltes vegades acabo parlant sola o amb la paret de la meva habitació. Jo pensava que era normal, però un dia ho vaig dir a les meves amigues i em van mirar molt raro.

Noi, 16 anys
La meva parella i jo hauríem fet 3 anys fa poc. Jo visc a fora, i havia estalviat els diners per comprar un bitllet d'avió i poder tornar de visita per sorpresa. Dos mesos abans de poder fer-li la sorpresa ho vam deixar. Vaig haver de tornar-ho. Ningú sap res de tot això.

Noia, 14 anys
Jo tinc un amor i una atracció brutal cap a la germana de la meva millor amiga. Un dia, vam anar a casa seva i jo vaig pujar un moment al pis de dalt. Allà estava la germana. Estava plorant i em vaig acostar. Després de parlar, se'm va llençar a sobre i em vaig liar amb ella. Després vaig tornar amb la meva millor amiga com si res hagués passat.

Noia, 18 anys
El meu gran secret és que la meva família es pensa que no m'agrada donar abraçades quan en realitat em moro per fer-ne. I com que he viscut sempre així, ara em fa por/cosa abraçar la gent sense abans preguntar (menys a la meva família que sempre l'abraço ara)🙂. Em passa igual amb els professors. Els que em tracten molt bé, em donen ganes d'abraçar-los, però se'm fa impossible perquè penso que si abraço al professor, em poso en plan paranoica i m'imagino que no sortirà gens bé 😢.

Noia, 18 anys
Un professor jove del meu institut des que va venir em posa molt hot. Sempre que ens creuem pels passadissos em fa miradetes, però no m'atreveixo a dir-li res. El que més morbo em faria seria creuar-me'l per l'insti sabent que me l'he follat. Sé que li poso i ell també a mi, però no som capaços de fer el pas.

Noia, 15 anys
Quan estic amb el meu nòvio m'agradaria embolicar-li el p**** amb paper de plata i jugar als marcians, em posa a mil aquesta aventura, però em fa vergonya dir-li perquè crec que em deixaria...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: