Logotip de Adolescents.cat

És normal que la teva parella es masturbi sense tu?

per Redacció, el 27 de setembre de 2023 a les 10:00
Hi ha moltes persones que, tot i tenir parella, se segueixen masturbant en la intimitat. Això sovint genera inseguretats en l'altra persona, que creu que no és prou bo/na al llit o que la seva parella no se sent atret/a cap a ell/a.

La realitat és que la masturbació no és senyal que la relació no funcioni i és totalment compatible amb el sexe en parella. De fet, és beneficiosa, ja que les persones que es masturben regularment solen tenir la libido més alta, per la qual cosa tenen més ganes de tenir sexe amb la seva parella.


A més, gràcies a la masturbació coneixen els seus gustos sexuals i també tenen més capacitat per controlar la seva ejaculació. És a dir, hi ha menys probabilitats de patir d'ejaculació precoç.

Així doncs, que la teva parella es masturbi és sa i natural. No t'ha de preocupar i no t'has de sentir insegur/a. La teva parella se segueix sentit atret/a cap a tu, però també li agrada donar-se plaer al seu gust.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: