Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 27 al 3 d'octubre

per Redacció, el 27 de setembre de 2023 a les 09:50
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana, l'amor està a l'aire. Si estàs solter/a, podries conèixer algú de manera inesperada. Si tens parella, planeja una cita sorpresa per mantenir la flama encesa.

TAURE
El romanç florirà aquesta setmana. Si t'agradaria expressar els teus sentiments a algú, aquest és el moment perfecte per fer-ho. Si tens parella, dedica temps a crear moments especials junts.

BESSONS
El teu encant està en el seu punt més alt. Fes servir el teu enginy i veuràs com no hi haurà ningú que se't resisteixi. Si estàs en una relació, sorprèn la teva parella amb missatges bufons i divertits.

CRANC
Aquesta setmana, la teva intuïció a l'amor serà encertada. Confia en els teus instints per prendre decisions a les relacions. Un gest romàntic inesperat et farà somriure.

LLEÓ
Estàs a punt de viure moment molt intensos emocionalment. Sigues honest/a sobre els teus sentiments i busca la connexió emocional en les teves relacions. Si tens parella, aprofundeix en converses significatives.

VERGE
Aquesta setmana, enfoca't en l'equilibri. Evita les crítiques excessives i cerca l'harmonia en les teves relacions. Una conversa honesta t'aproparà a algú especial.

BALANÇA
La passió i el romanç són a l'aire. Gaudeix de cites emocionants i aventures romàntiques. Si tens parella, planeja una escapada sorpresa per avivar l'espurna.

ESCORPÍ
La lleialtat és clau en les teves relacions aquesta setmana. Dedica temps a enfortir la confiança amb la teva parella. Un gest afectuós et recordarà per què t'has enamorat.

SAGITARI
Aquesta setmana busca la diversió i l'aventura en l'amor. Surt de la teva zona de confort i explora noves experiències amb la teva parella o en cites. Mantingues la passió viva.

CAPRICORN
El compromís i l'estabilitat emocional són essencials en l'amor. Parla oberta i sincerament amb la teva parella sobre els teus objectius a llarg termini. Les converses serioses enfortiran el vostre vincle.

AQUARI
Aquesta setmana, busca la connexió mental i emocional en l'amor. Comparteix els teus pensaments i sentiments amb la teva parella i cerca la comprensió mútua.

PEIXOS
Els gestos romàntics i l'empatia seran els teus aliats. Sorprèn la teva parella amb petites mostres d'afecte i demostra el teu suport incondicional.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: