Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 26 de setembre

per Redacció, el 26 de setembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Últimament et despertes molt cansat/da i això indica que és moment de fer canvis en la teva rutina diària. Prova de menjar més saludablement i anar a dormir més d'hora. Trencar amb els costums que has adquirit t'anirà bé. En l'àmbit familiar, intenta mantenir una bona relació, ningú t'estima tant com la teva família.

TAURE
Avui estigues molt atent/a a la gent del teu entorn i no et creguis tot el que et diuen, ja que intentaran manipular-te. En l'àmbit sentimental, estàs dissimulant i lluitant contra una realitat. Dexa't anar i no tinguis por que et facin mal, aquesta vegada podria funcionar. 

BESSONS
Avui podries adonar-te de què has comès un error. No passa res. Ets a temps de rectificar i demanar disculpes. Ves amb compte amb el que dius, ja que hi ha persones que intentaran treure les teves paraules de context. En l'àmbit sentimental, algú podria fer-te falses il·lusions, ves amb compte.

CRANC
Durant el dia d'avui hauràs de prendre una decisió important sobre el teu futur. Pensa en tu mateix/a i no deixis que l'opinió dels altres t'influeixi. Surt a passejar si ho necessites, t'anirà bé per desconnectar. En l'amor, et sents molt segur/a amb la persona que tens al costat.

LLEÓ
Fa uns dies que et sents amb els ànims més baixos i això està afectant a les teves relacions. Avui intenta prestar atenció a la gent que estimes i dedicar-lis el temps que mereixen. No tinguis por a explicar-lis com et sents, segur que t'entendran. 

VERGE
Avui et sents preparat/da per afrontar-te a tot. Saps el que vols i què has de fer per aconseguir-ho. No perdis més temps i aprofita aquesta energia per apropar-te als teus somnis. En el terreny sentimental, estàs passant per una etapa de dubtes. Recorda que la persona que tens al costat t'ha de fer feliç i, si no és així, planteja-t'ho seriosament.

BALANÇA
T'exigeixes massa a tu mateix/a i a vegades sents que les coses no estan anant com voldries. Has de tenir una mica més de paciència i marcar-te objectius més realistes. No deixis que t'afectin les opinions dels altres i centra't en el que és realment important. En l'amor, és possible que avui coneguis una persona molt especial.

ESCORPÍ
Avui podries discutir-te amb una persona. No t'ho prenguis com una cosa personal i intenta respondre de manera educada. En l'àmbit sentimental, és possible que sentis que les coses no van massa bé. Comunica't amb la teva parella i aclariu la situació.

SAGITARI
És hora de començar aquell hobby que fa temps que tens al cap. Tens ganes de provar coses noves i d'ampliar el teu cercle d'amics. No t'oblidis dels que ja tens i planifica alguna quedada, segur que us anirà bé. En l'amor, estàs a punt de tenir molta sort.

CAPRICORN
És possible que durant el dia d'avui et proposin liderar un grup. No tinguis por, saps que ets un/a líder innat/a. És possible que un dels teus amics necessiti un dels teus savis consells, escolta'l detingudament i fes-li costat.

AQUARI
La vida està a punt de portar-te coses molt bones. Atreveix-te a sortir de la rutina, provar coses noves i rodejar-te de noves persones. Les oportunitats apareixen quan surts de la teva zona de confort. Si encara no tens una persona especial a la teva vida, és possible que estiguis a punt de conèixer-la.

PEIXOS
Avui et podries endur una gran decepció per part d'una persona que estimes molt. No et quedis amb coses a dir. Expressa com et sents i comunica-li la teva opinió sobre la situació. En l'amor, t'estàs il·lusionant molt per una persona. Deixa que les coses flueixin i no vulguis córrer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: