Logotip de Adolescents.cat

El truc definitiu per recuperar les ganes d'anar a entrenar

per Redacció, el 4 de maig de 2024 a les 10:00
Si estàs apuntat/da al gimnàs o t'agrada fer esport de manera regular, segur que estàs d'acord en el fet que no sempre es té l'energia necessària per entrenar. Per això avui et portem un truc per aconseguir aixecar-te del sofà i fer exercici: vestir-te de color vermell.

Els colors poden impactar de manera molt significativa en el nostre cervell i el vermell està associat inconscientment amb la passió, la força i la revolució. Per tant, et pot ajudar a obtenir les ganes i l'energia que necessites per anar a entrenar.


De fet, durant els Jocs Olímpics d'Atenes 2004, es va realitzar un estudi que va determinar que els esportistes que combatien amb uniformes de color vermell tenien un major índex de victòries.

Així doncs, si vols recuperar les ganes d'entrenar, pots vestir-te de color vermell o taronja, ja que transmeten energia. El groc o el blau també podrien ser bones opcions, ja que el primer transmet alegria i el segon ajuda a la concentració.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: