Logotip de Adolescents.cat

Per què ens agrada tant el True Crime?

per Redacció, el 13 d'octubre de 2023 a les 10:00
Alguna vegada t'has preguntat per què ens agraden tant les històries d'assassinats reals?

Un dels motius és que ens obren la porta al costat més fosc de les persones. Intentem entendre per què a algú li passaria pel cap cometre un crim concret i, inconscientment, juguem a ser detectius.


I és que, per molt que no ens agradi reconèixer-ho, ens agrada el morbo. És per això que no podem evitar mirar quan ens trobem un accident a la carretera. Necessitem buscar respostes i els documentals de crims ens les donen, mantenint la intriga en tot moment.

Una altra raó per la qual gaudim mirant sèries com 'Crims' és que ens permet sentir el risc sense córrer perill. És una sensació semblant a quan vas a un parc d'atraccions i puges a una muntanya russa. Passes por, però gaudeixes perquè saps que no et passarà res.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: