Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 25 de setembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
És una noia del meu poble, i està en el meu grup d'amics. Fa un any que ens agradem, però mai hem arribat a ser res. Per missatge sempre parlem, però en persona fem veure que l'altre no existeix. Jo només li vull dir que m'agrada i tant de bo en algun moment poder arribar a ser alguna cosa. I tenir una relació bonica. T'estimo.

Noi, 17 anys
Et vaig conèixer en uns campaments i des de fa 10 anys ets el meu crush. L'any passat vam coincidir a l'institut i ets un any més gran que jo (05).

Noia, 16 anys
A la festa major del nostre poble ens vam estar mirant moltíssim, no vaig saber res més de tu fins que avui he vist que anirem al mateix institut.

Noia, 14 anys
Porto quasi un any pillada. Vas a la meva classe i a vegades noto miradetes però, de cop passes de mi. Sé que segurament tot són històries meves. M'agrades molt. El teu nom comença amb S.

Noia, 17 anys
Era un dia de pluja. Ens vam xocar a l'institut quan jo sortia de la sala d'actes i tu entraves, vaig haver de fer marxa enrere per deixar-te passar i quan vas passar per davant meu em vas demanar perdó. T'he tornat a buscar, però no et trobo, només sé que fas informàtica, però no ets del meu poble, aquell dia portaves un mocador al cap.

Noia, 18 anys
Et vaig veure a razz el dia 7 de setembre un dijous al final de tot mentre fèiem olles, no ens paràvem de mirar i va a haver-hi un moment que et faig agafar per no caure. Tenies el cabell fosc i crec que anaves amb unes bermudes negres, jo soc morena i anava amb un top blau. No sé com podem contactar, però el meu insta és aquest laiigon. La veritat em penedeixo de no haver-te demanat l'Insta.

Noi, 15 anys
Vam començar a parlar per Setmana Santa, però no sé què va passar que et vaig deixar d'agradar. Ara crec que estàs amb un xaval, però no he deixat de sentir res per tu. El teu nom comença per h i som del mateix poble.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: