Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 22 de setembre

per Redacció, el 22 de setembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Durant el dia d'avui hauràs d'enfrontar-te a una conversa difícil. Expressa els teus sentiments als teus amics i sigues honest/a en l'amor. En els estudis, la concentració serà clau.

TAURE
Avui intenta dedicar temps a les teves amistats. Fa dies que les tens una mica abandonades i et troben a faltar. Planeja una sortida amb la gent que estimes i veuràs com t'alegra el dia.

BESSONS
Avui és un dia perfecte per socialitzar i fer nous amics. No et tanquis a cap pla, mai saps el que et depararà! En l'amor, mantingues una comunicació oberta amb la teva parella.

CRANC
És possible que avui coneguis a una persona especial. Tingués els ulls ben oberts i no perdis l'oportunitat de fer noves amistats.

LLEÓ
Avui serà un dia molt favorable per a tu. Una notícia inesperada t'alegrarà el dia i et sentiràs molt afortunat/da. En l'amor, intenta buscar un equilibri emocional.

VERGE
Avui l'organització serà clau. Pren-te el temps que necessitis per planificar i abordar totes les tasques que tens pendents. L'eficiència us ajudarà a assolir les teves metes.

BALANÇA
El dia d'avui és ideal per enfortir les teves relacions. Escolta els altres i cerca solucions justes en els desacords. 

ESCORPÍ
La teva intuïció et guiarà en el dia d'avui. Intenta passar temps sol/a i reflexionar sobre les coses que et generen malestar. Veuràs com a poc a poc descobriràs com estar millor.

SAGITARI
Les ganes de passar-ho bé estan picant a la teva porta. Planifica una sortida divertida amb els amics i gaudeix ara que s'apropa el cap de setmana.

CAPRICORN
Aquest és un bon moment per concentrar-te en les metes personals i acadèmiques. La disciplina i l'enfocament et portaran lluny.

AQUARI
Avui és un dia ideal per col·laborar en projectes grupals i treballar en equip. La teva visió innovadora aportarà solucions creatives i els teus esforços es veuran recompensats.

PEIXOS
Avui algú molt proper a tu necessitarà un dels teus savis consells. Dona-li tot el suport que necessiti. La teva sensibilitat serà apreciada per la gent que t'envolta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: