Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 21 de setembre

per Redacció, el 21 de setembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui és possible que et sentis una mica irritat/da, però intenta gestionar-ho. No et prenguis seriosament cap comentari de ningú i deixa les converses importants per a demà. Estigués en moviment, camina, fes esport, allibera emocions i reinicia la teva ment. 

TAURE
Avui és un dia meravellós per incorporar hàbits saludables a la teva vida. Prova de practicar un esport nou com podia ser el ioga, que té beneficis pel teu cos, ment i cor, just el que necessites ara mateix. Et donarà pau i et calmarà.

BESSONS
Avui et sents una mica desbordat/da, així que és hora de posar ordre a la teva vida. Necessites estar centrat/da, però també respectar els teus temps de descans. Intenta dormir una mica més i veuràs com tindràs més energia per fer tot allò que tens pendent.

CRANC
Avui la lluna està passant pel teu signe, potenciant les teves emocions i també la teva sensualitat. Avui veuràs com la gent del teu entorn no pot deixar de mirar-te, aprofita aquest magnetisme per establir noves relacions.

LLEÓ
Avui serà un dia ple d'oportunitats en l'amor. Últimament, estàs atraient gent molt interessant a la teva vida i alguna d'aquestes persones es convertirà en algú molt especial per a tu. 

VERGE
Avui compliràs un somni que fa temps que desitges. Tingués la ment oberta i no et tanquis a cap pla, alguna cosa bona està a punt de passar.

BALANÇA
Avui és un dia ideal per iniciar converses sobre temes dels quals et costa parlar. T'anirà bé alliberar tensions i solucionar conflictes. No deixis que el problema es faci més gran.

ESCORPÍ
Avui et sents alegre i il·lusionat/da amb la vida. Ets conscient de la sort que tens i t'encanta la gent que tens al teu costat. Aprofita que estàs de bon humor i fes plans que et permetin conèixer gent nova i establir nous vincles.

SAGITARI
Avui estàs especialment intuïtiu/va amb la gent. Si aquesta persona que acabes de conèixer et dona bon feeling, segurament no t'equivoques. Centra't en el present i deixa que la teva intuïció et guiï.

CAPRICORN
Avui rebràs una notícia inesperada que et farà replantejar coses. Gaudeix d'aquest dia amb un 'mood' de ment oberta i deixa fluir tot el que vingui. 

AQUARI
Avui et sents més relaxat/da. Has passat un temps complicat, però per fi pots respirar. Tot i que estaràs una mica més reflexiu/va que de normal, et sentiràs en pau.

PEIXOS
Avui serà un dia intens. Recorda alimentar-te correctament per tenir l'energia que necessites. Sentimentalment, estàs a punt d'enamorar-te profundament. No tinguis por i gaudeix.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: