Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 20 al 26 de setembre

per Redacció, el 20 de setembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana és moment de viure noves aventures en l'amor. Si estàs buscant una relació, podries conèixer algú especial en un esdeveniment social. Si ja tens parella, planifica cites emocionants per mantenir la flama encesa.

TAURE
La comunicació és clau en les relacions. Aprofita aquesta setmana per parlar obertament i honestament amb la teva parella. Si estàs solter/a, podries sentir una forta connexió amb algú que comparteix els teus valors.

BESSONS
Aquest és un bon moment per divertir-te en l'amor. Tingues cites, coneix gent nova i no t'ho prenguis tot massa seriosament. Gaudeix del procés de conèixer algú especial.

CRANC
L'estabilitat emocional és important per a tu en aquest moment. Busca relacions que et facin sentir segur/a i estimat/da. Si ja tens parella, dedica temps a enfortir els llaços emocionals.

LLEÓ
El teu carisma brilla en l'amor. Aprofita aquest mes per ser el centre d'atenció i conèixer noves persones. Si tens parella, sorprèn-la amb gestos romàntics i apassionats.

VERGE
Aquest és un bon moment per concentrar-te en tu mateix/a i en el teu benestar emocional. Abans de buscar una relació, assegura't d'estar en pau amb tu mateix/a i llest/a per a l'amor.

BALANÇA
L'equilibri és essencial per a les teves relacions. Tracta de mantenir harmonia a la teva vida amorosa, escoltant la teva parella i buscant solucions conjuntes en els desacords.

ESCORPÍ
Aquesta setmana és ideal per aprofundir en les relacions. Obre el teu cor i comparteix els teus pensaments i sentiments més profunds amb la teva parella. La intimitat emocional enfortirà els llaços.

SAGITARI
L'aventura et crida a l'amor. Busca relacions que et permetin explorar i créixer plegats. Aquesta setmana és perfecte per planificar viatges o activitats emocionants en parella.

CAPRICORN
L'estabilitat i el compromís són fonamentals per a tu en l'amor. Busca relacions duradores i segures. Si ja tens parella, aquest és un bon moment per parlar del futur junts.

AQUARI
La teva naturalesa independent es reflecteix en l'amor. Busca algú que respecti la teva necessitat de llibertat i espai. Aquesta setmana, gaudeix de les connexions intel·lectuals i emocionals.

PEIXOS
Ets una ànima sensible en l'amor. Aprofita la teva intuïció per connectar a un nivell més profund amb la teva parella o per trobar algú que comprengui el teu món emocional.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: