Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 626]

per Redacció, el 30 de setembre de 2023 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Jo tinc un crush des de fa temps i un dia vam dormir junts perquè vam quedar amb uns quants amics per dormir. Total, que vaig acabar al seu costat i ens vam posar molt calents i ens vam acabar liant. Ell em va acabar fent dits i jo una mamada mentre tots els nostres amics estaven dormint, quin morbo.

Noia, 18 anys
Vaig anar amb el meu nòvio de festi i ens estava donant un calentó super heavy i vam sortir a la platja i ens vam fer els adormits tapats amb una tovallola perquè feia "fred" (a l'agost) i vam follar davant de tothom.

Noi, 16 anys
Quan li vaig donar un pico sense voler a la meva crush, em va posar molt calent i a l'arribar a casa em vaig fer una palla.

Noia, 17 anys
Un cap de setmana vaig convidar al meu nòvio al meu càmping. Un dia vam anar a la piscina interior ell, el meu germà petit i jo. Ens vam posar al jacuzzi que hi havia i amb el meu germà al costat em va començar a ficar mà, sense que el meu germà veiés res. Total, que quan el meu germà ja es va cansar de la piscina i va marxar, vam anar el meu nòvio i jo als lavabos de la piscina i vam follar i fer de tot del calenton que teníem.

Noi, 17 anys
A principis d'estiu estava a casa fent la migdiada quan va venir la que estava de lio amb el meu germà. Jo només recordo que vaig passar d'estar dormint a masturbar-me amb els sorolls que feia el meu germà. No sé qui és la tia, ja que no l'ha tornat a portar, però el que sigui que va fer va fer-ho bé. Morbo però buff.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: