Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 20 de setembre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noi, 16 anys
Vaig fer un grup amb els meus companys de classe (nois) i els hi enviava vídeos i fotos del meu pare i la meva madrastra tenint relacions sexuals. (La meva madrastra no parava de cridar que la seva correguda semblava una font).

Noia, 18 anys
Vaig gravar a dos companys meus fent sexe oral a l'autobús d'una excursió, ho vaig gravar i va venir la policia.

Noia, 16 anys
No sé per què em passa, però sempre que venen amics del meu germà gran a casa m'imagino històries d'amor secretes entre ells i jo... És què són molt guapos.

Noia, 15 anys
No aguanto a la meva millor amiga perquè sento que no li puc explicar res, i si ho explico sembla que molesto o que li és igual i tinc moltes ganes de tenir un problema amb ella i tenir una excusa per allunyar-me perquè tinc por de quedar com una egoista si dic alguna cosa sobretot el que penso d'ella.

Noi, 15 anys
Som un grup de 3 i amb una d'elles ens hem enrotllat moltes vegades, diversos cops amb l'altra amiga dormint al costat.

Noia, 18 anys
Quan anava a 3r d'ESO em flipava moltíssim un xaval, tant que fins i tot em vaig declarar... però, va anar fatal. Ara fa poc que em torna a molar i no sé què fer.

Noia, 14 anys
Un dia estava a la biblioteca amb una amiga meva estudiant, de cop em vaig començar a posar catxonda i li vaig dir que havia d'anar al lavabo. Quan hi vaig arribar em vaig posar sobre la tapa de WC i em vaig començar a tocar. Va ser un dels millors orgasmes que he tingut, a part donava molt morbo perquè al costat hi havia el lavabo de nois i si hi entrava algú hagués sentit els meus gemecs.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: