Logotip de Adolescents.cat

Detingut un veí de Barcelona per fer-se bizums a ell mateix

per Redacció, el 19 de setembre de 2023 a les 13:00
Han detingut un barceloní per presumpte delicte d’estafa. L'acusat es feia passar per bancs i entitats financeres i accedia als comptes bancàris de les seves víctimes per fer-se bizums.

La investigació es va obrir gràcies a una dona de Vitòria, més tard, però, s’ha pogut comprovar que també hauria robat prop d’un miler d’euros a ciutadans de València i Màlaga.


Com ho feia?


La víctima rebia un missatge al mòbil “del seu banc”. En aquest, s’explicava que una operació de 500 euros li havia quedat cancel·lada “per motius de seguretat”.


Finalment, a partir d’un enllaç per posar les dades bancàries i accedir a l’operació, l’estafador descobria com entrar a la banca online de la víctima.

Una vegada aconseguia les claus d'accés es feia Bizums al seu compte corrent. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: